Velkommen til Kretsdommer Kurs 2017

Velkommen til Kretsdommer Kurs 2017

Kretsdommer er første skritt på dommerstigen. Det betyr at du kan være dommer i nasjonale sammenhenger som ranking turneringer og lokale turneringer.  Du kan også være oppmann på lokale turneringer. 

Under Strilaslaget er det praksiskamper som du må være med på. Dette blir et passende antall. Etter Strilaslaget skal en dømme tyve kamper på hvilken som helst turnering. Bortsett fra at fem kamper må være ranking eller eliteserie. Dette kan en bruke så lang tid en vil på. Etter dette får en sertifikat som dommer. Du forplikter deg ikke til å dømme noe som helst senere om du ikke ønsker det. Men kretsen trenger dommere og dette er en positiv måte å bidra på. Om vi er mange blir det ikke så mye på få. 

Er du spiller:  
Du vil få en fin gjennomgang av reglene som er viktig å kunne som spiller. Nettopp av den grunn oppfordrer kretsen alle (og jeg mener alle!) spillere som spiller turneringer internasjonalt og nasjonalt til å delta.
Er du foreldre / leder / trener:
Støtt aktivt opp om idretten barnet ditt holder på med ved å kunne reglene slik at du kan gi gode råd og lære dem videre. I tillegg trenger kretsen sårt flere dommere og oppmenn. Per i dag har vi alt for få.
For mer info se vedlagt invitasjon.
Invitasjon Dommerkurs mai 2017
Håper å se mange av dere på Kretsdommer Kurs!
Categories: Utdanning

Comments are closed.