Reisebrev fra Jentesamling Desember 2015

Fredag reiste vi (Marit, Vilde, Malin & Vera) fra Flesland til Gardermoen, åleine. Det gikk veldig bra! Vi har så heldig å bli hentet av Sonja på Oslo S, slik at vi slapp å ta trikk den siste biten. Når vi kom frem var allerede foredraget av Hanne Haugland ferdig, men vi fikk med oss det med Kirsten Guldbrandsen (dommer), etter dette var det kvelds og godnatt:)

 

jentesamling morgenløpLørdag stod vi opp og hadde morgenløp i totalt mørke, etterfulgt av frokost og en badmintonøkt. Etter dette så ble vi delt inn i to grupper der noen først hadde styrke og så et foredrag med Kari Bunes, og de andre først foredrag og så styrke. Så var det et foredrag med Sunn Jenteidrett som var veldig interesant. Så var det tid for middag! Seinere på kvelden var det tid for enda en badmintonøkt, kvelds og god natt! Søndagsmorning var vi ute og hadde morgenløp, frokost etterfulgt av helgens siste badmintonøkt. Det har vært en fin helg med kjekk (men ikke så veldig hard) trening, interessante foredrag og mye sosialt!

 

Mvh, Marit, Vilde, Malin & Vera

 

 

jentesamlling hall

Categories: Ungdom, Utvikling

Comments are closed.