Kretsens nye trener, Javier Bish, i BA

  • By 
  • 1. februar 2014
  • Kommentarer er skrudd av for Kretsens nye trener, Javier Bish, i BA

Kretsens nye fellestrener, Javier Bish, skal trene spillere i alle aldre i Bergen BK, BSI Badminton, Spkl. Djerv Badminton og Sotra BC. I tillegg vil han være medansvarlig for kretstreningene og reiseleder i de nasjonale rankingturneringene, samt ansvarlig for å avholde Aktivitetslederkurs og Trenerkurs i BK Vest.

Javier (f.1984) kommer opprinnelig fra Madrid i Spania og er en trener med høy kompetanse og internasjonal erfaring (blant annet vært rangert som nr. 236 i herredouble).

Det er en stor glede for oss at en spanjol ønsker å sysselsette seg på vårt vakre Vestland for å styrke våre badmintonspillere. Vi håper at samtlige spillere som tar del i hans treninger finner inspirasjon til å utvikle seg ytterligere på banen.

Mandag 27.januar skrev BA en artikkel om Javier, denne kan du lese HER.

Categories: Uncategorized

Comments are closed.