Fitjar Treningsleir referat

  • By 
  • 22. oktober 2013
  • Kommentarer er skrudd av for Fitjar Treningsleir referat

Fredag
Avreisen fra Bergen Busstasjon gikk 18:00, og alle 9 spillerne møtte opp tidsnok og var klar til avreisen til Fitjar. Da vi var kommet av fergen møtte Håkon, Andre (Fitjar) og Ivan oss ved fergekaien, for å kjøre oss inn til hallen på Fitjar.
Treningen fredags kveld begynte med noen leker til oppvarming, så litt med fotarbeid og teknikk trening. Etterfulgt med litt spill og styrke. Ble en stund i hallen, før det var tid for kvelds/middag klokken 22:00 borte på hotellet. Det ble en sein kveld for de fleste spillere.

Lørdag
Var oppmøte utenfor sportellet klokken 8:00 da vi skulle ut på orientering rundt om på Fitjar for å finne poster der vi skulle registrere en brikke for å vite hvor lang tid vi hadde brukt, og om vi var på alle poster. Det var ikke noe særlig varme så de fleste hadde en del klær på for å holde litt av varmen. Alle spillere gjennomførte og var våken og klar til frokost klokken 9:00.
Treningstimene i hallen hadde litt fotarbeid og teknikk trening, samt spill og lek. Hadde også en del kondisjon og styrke øvelser. I løpet av en del av øvelsene så har de måtte samarbeide. De har også hatt litt balanse øvelser for å teste balansen deres, virket som denne øvelsen falt godt i smak. Ble også litt kondisjonstrening.
Mellom treningen og middagen så var en friidrettstrener der og hadde litt forskjellige styrkeøvelser og lengde hopp med spillerne.
19:30 var alle borte og spiste middag, og etter middagen gikk vi bort i hallen inne på kinosalen og så på en film sammen. Filmen ble kanskje litt lang for de fleste spillerne.

Søndag
Var oppmøte utenfor sportellet klokken 7:30 da vi skulle ut på morgenjogg. Var en kald morgning, som gjorde at vi måtte holde oss i bevegelse hele tiden for og ikke bli kalde. Ble litt vanskelig å finne noen løype ute i skogen i og med at vi trenere (Marita og Karina) ikke var så kjent på Fitjar, og de stort sett bare hadde asfalt. Men vi kom nå igjennom morgenjoggen og kom oss til frokosten litt over 8, før vi skulle møte i hallen 9.
Oppvarmingen foregikk med litt lek, koordinasjon og balanse.
Treningstimen i hallen gikk ut på litt teknikktrening, styrke, kondis og spill.
Vi skulle egentlig på tur til Vindmøllene, men siden vi ikke hadde nok til å kjøre så kunne vi ikke gjøre det, så da valgte spillerne å spille fotball, kanonball og slikt inne i hallen istedenfor.
Etter dette var det klar for turnering for spillerne, der de var delt inn i to klasser, etter alder i unntak av en spiller som spilte med de eldste. Vinneren for den eldste gruppen ble Khai (Askøy) og vinneren av den yngste gruppen ble Audun (Sotra).
Etter turneringen gikk turen hjem igjen for alle sammen etter en vellykket helg.

Så ut til at alle spillere har kost seg etter helgen, og syntes det var kjekt selv om det var litt slitsomt. Og vi trenere (Marita og Karina) var fornøyde med en vellykket helg med 17 spillere i alder 10-16 år.

Skrevet av: Marita Janne Jelsma (Askøy) 

72635_10200755380868697_58182644_n

Categories: Uncategorized

Comments are closed.