Vinterslapsen 2012 – flott arrangement av BSI!

  • By 
  • 5. mars 2012
  • Kommentarer er skrudd av for Vinterslapsen 2012 – flott arrangement av BSI!

Historiens første «Vinterslapsturnering» ble spilt lørdag 3.mars og arrangørklubben BSI gjennomførte med glans! Til tross for at det var en ren seniorturnering var det stor deltagelse blant ungdomsspillerne. Gledelig var det også at spillere helt nede i U13-klassen deltok på turneringen! Med egen kiosk i hallen og et velfungerende sekretariat ble det en fin stemning i hallen. Vi håper på gjentakelse til neste år! Resultatene fra turneringa finner du her: http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=vinterslapsen2012


På bildet har du fornøyd oppmann Ivan Christensen i rødt og en stolt turneringsleder Torstein Monsen ved hans side. Knirkefritt arrangement!

Categories: Uncategorized

Comments are closed.