Ivan Christensen utnevnt til æresmedlem

  • By 
  • 27. februar 2012
  • Kommentarer er skrudd av for Ivan Christensen utnevnt til æresmedlem

Ivan Christensen utnevnt til æresmedlem
Ivan Christensen, født i Gl. Rye i Danmark 6. april 1955, er tildelt æresmedlemskap i Badmintonkretsen Vest.

I 1967 begynte han som badmintonspiller i Gl. Rye IF. I 1982 flyttet han til Norge i jobbsammenheng, og i 1990 meldte han seg inn i Fana Badmintonklubb, hvor han alt året etter ble medlem av styret og var leder fra 1994 og frem til 2001. Da slo klubben seg sammen med Badmintonklubben Vest og Bergen Badmintonklubb under navnet Bergen Badmintonklubb. Der hadde han vervet som nestleder inntil han fra 2006 overtok som leder i klubben.

Ivan har vært medlem av styret i kretsen siden 1993 (daværende Hordaland Badmintonkrets). Han har hele tiden hatt posten som kasserer, og har i tillegg hatt ansvar for kurs og utdanning i kretsen, vært nestleder og har siden 1999 også hatt ansvar for konkurransekomiteen i kretsen.

I 1996 deltok Ivan på dommerkurs, og har siden 1998 hatt ansvar for oppfølging av dommerne på Vestlandet. I 2000 ble han utnevnt til forbundsdommer av Norges Badminton Forbund, og har siden den gang vært dommer eller oppmann ved en rekke NM senior og junior, Ungdommens Badmintonmesterskap og rangeringsturneringer.

Av spesielle arrangement Ivan har vært med å arrangere, kan Nordisk Juniormesterskap i 1994, Ungdommens Badmintonmesterskap 2004 og NM junior 2006 nevnes, alle i Bergen.

I tillegg til dette har Ivan en årrekke vært oppmann på Fana og Bergen Badmintonklubbs lokale turneringer, i tillegg til at han har hatt samme funksjon på flere av Askøy Badmintonklubbs turneringer, på flere Vestlandsmesterskap arrangert av Stord Badmintonklubb og i 2008 på SK Djervs første badmintonturnering.

Ivan er involvert i det meste som skjer innen badminton i kretsen, men skulle han mot formodning ikke være det, er han aldri vanskelig å be dersom det skulle være noe. Han legger hvert år ned utallige frivillige timer for badmintonsporten, og på bakgrunn av hans store og utrettelige innsats for flere av kretsens klubber og på kretsplan, har styret (uten at Ivan var orientert om saken) besluttet å utnevne Ivan Christensen til æresmedlem i Badmintonkretsen Vest. Han er dermed den tredje i rekken som noen gang har mottatt denne utnevnelsen.

Categories: Uncategorized

Comments are closed.