Invitasjon til treningshelg med overnatting i Juni på Sotra

  • By Øystein Meland Telle
  • 8. mai 2017
  • Kommentarer er skrudd av for Invitasjon til treningshelg med overnatting i Juni på Sotra

Badmintonkretsen Vest inviterer til badmintonleir for  kretsens U9, U11 og U13 spillere 10-11 Juni 2017 i Bildøyhallen på Sotra. Vi håper på en super leir med mye badmintontrening og morsomt sosialt samvær: Invitasjon til samling for U9-U13 den 10. og 11. juni 2017

 

   

Jarle Grann vil ha hovedansvar for treningen:

Her blir det masse badminton, overnatting, grilling, kanonball og annet gøy hele helga. Du kan ta med teltet og ligge på fotballbanen ute, eller overnatte i Bildøyhallen. Vi satser selvsagt på strålende solskinn og aktiviteter både inne og ute.

Meld dere på!

Comments are closed.